En vårdag 2008 återupptogs ett sedan länge insomnat och underutvecklat intresse, som dessutom kombinerades med ett annat. Jag började med min nyinförskaffade kamera att föreviga flygande vänner. Vem är jag då?

Jag heter Jens Stålberg, är född 1975 och bor i Lund med min sambo. Utöver fåglar och foto så får det plats en del hemfixande och resor i mitt liv. Ja sen har jag ju jobbet också, som IT-konsult, men det gör man ju för att ställa maten på bordet och ska inte blandas ihop med seriösa saker som hobbys.

Fotograferar fåglar gör jag främst i mitt närområde, sydvästra Skåne, och på Öland där jag har sommarstuga. Jag har även haft möjlighet att resa en del de senaste åren och har då kombinerat traditionellt turistande med fågelfotograferande. En hel del av bilderna på sidan kommer från dessa utlandsresor.

Är du intresserad av att veta mer om mig, köpa bilder, veta mer om hemsidan eller kanske komma i kontakt med mig av någon annan anledning, så finns det information i rubrikerna här ovan. Hjärtligt välkommen hit!

 

 


Gråsparv
 

 

 

 

 

 

 


Småfläckig sumphöna